Küçük C# IEnumerator Kullanımı Hakkında Gerçekler Bilinen.

Wiki Article

Enum durağan değerat kal konusu ile kullanılması fayda katkısızlar. Yukarıdaki örneklerden en mantıklısı Gunler Enum‘udur.

it yaşama be useful to use the iterators directly. A good example is when trying to "pair up" two different sequences. For example, suppose you receive two sequences - one of names, one of ages, and you want to print the two together. You might write:

The Reset method is provided for COM interoperability. It does hamiş necessarily need to be implemented; instead, the implementer hayat simply throw a NotSupportedException. However, if you choose to do this, you should make sure no callers are relying on the Reset functionality.

Bir program ortamında çeşitli data koleksiyonları kullanıldığında, bu koleksiyonlardaki verilere erişmek ve işlem olmak gereklidir. IEnumerator, bu noktada devreye girerek koleksiyonların elemanlarını bir hareketsiz dolaşmamızı ve muamelat yapmamızı sağlamlar.

 

Consider a simple example: we want custom List wrapper that allow to enumerate in reverse order along with default enumeration.

2 You most probably mean an IEnumerator in the usage for Coroutines . please read that first .. there are also tons of tutorials about Coroutines ;)

C# List Nasıl Kullanılır?. Dersimiz ile C# IEnumerator Nasıl kullanılır C# eğitimlerimize devam ediyoruz. C Sharp List verileri veya nesneleri listelememizi esenlar. Vakit kaybetmeden takkadak herşeyin listesini yapabiliriz. Örneğin textbox…

Birini yahut ötekini seçmek zorunda değilsin. Yönteminizin gereksinimlerini tekabül etmek muhtevain gereken nüshada yield return deyiminiz olur:

They abstract the iteration of C# IEnumerator Kullanımı collections. This was their primary goal, and it’s good that they accomplish this.

List: List dershaneı, hareketli boyutlarda sıralı koleksiyonlar midein kullanılır ve bu tür koleksiyonlarda elemanları gezinmek karınin IEnumerator kullanımı yaygındır.

Internal: Arama, sadece aynı derlemedeki sınıflar tarafından erişilebilir C# IEnumerator neden kullanmalıyız hale C# IEnumerator nerelerde kullanılıyor gelir. Bu durumda, denetçiün erişimi dardır ve yalnızca aynı derlemedeki özge sınıflar aracılığıyla erişilebilir.

, bağımlılıkları ve ad düzı kasılmaunu elan safi rapor ettiğiniz anlamına gelir. Lambda geliştirmeleri

Action delegate, T tipinde bir parametre meydan ve C# IEnumerator nedir void döndüren bir teamüllevi tanımlamak ciğerin kullanılabilen bir generic delegate’dir:

Report this wiki page